Mijn winkelwagen:0 item(s)

Over Matou Byoux

De winkel in Enschede

Het is allemaal begonnen in de jaren 80. In het centrum van Enschede stond een prachtig authentiek pand te koop. Daardoor kon een grote wens in vervulling gaan....een eigen sieradenwinkel.


Eind 1987 werd de winkel geopend. Door de jaren heen is ons assortiment enorm uitgebreid. De nadruk ligt op de zilveren sieraden met en zonder edelsteen. Maar natuurlijk hebben we ook prachtige sieraden, gemaakt van andere materialen. Doordat we inkopen vanuit ons hart zijn onze sieraden eigenzinnig, bijzonder, opvallend, bescheiden, origineel maar nooit 'gewoontjes'. Matou Byoux is een begrip geworden in Enschede maar ook in de verre omstreken.


Om meer mensen te kunnen bereiken en kennis te laten maken met ons uitgebreide assortiment zijn we een paar jaar geleden deze webshop begonnen. Wij wensen je veel winkelplezier in onze webshop! Maar kom ook zeker eens een kijkje nemen in onze winkel in Enschede. Plan hier een route.


Wegens omstandigheden zijn we alleen op zaterdag geopend, openingstijden winkel:

Wegens het coronavirus is onze fysieke winkel tijdelijk gesloten, ONZE WEBSHOP BLIJFT OPEN !
Maandag : gesloten

Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: van 11:00 - 17:00 uur

De webshop blijft normaal (24 uur) geopend

Merken

Wij verkopen sieraden van de volgende merken:
  • Art at Work
  • Biba
  • Konplott
  • Michal Negrin
  • Sergio Engel
Wil je de producten 'live' bekijken om de juiste keuze te kunnen maken kom dan eens langs in onze winkel in Enschede.

Betaalmiddelen

iDEAL

Hoewel sommige klanten terughoudend zijn met betalen op internet, geeft iDEAL vertrouwen doordat in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank wordt betaald. Dat de gegevens van Matou Byoux Webshop en het bedrag al zijn ingevuld is gemakkelijk en het voorkomt ook het risico van vergissingen. De transactie is naast het inloggen en autoriseren met een paar muisklikken uit te voeren. Daarnaast wordt Matou Byoux Webshop direct bericht als de betaling is voldaan, waardoor wij de bestelling meteen kunnen afhandelen.


PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. Meer weten? Kijk hier