Mijn winkelwagen:0 item(s)

Klantenservice

 • Verzending & Levering

  Verzending:
  Wij streven ernaar om je pakket binnen 3 werkdagen na bevestiging van je bestelling te versturen.
  De verzendkosten bedragen hooguit € 3,50 in Nederland en in Duitsland. (Vanaf 75,00 is verzending gratis). We verzenden met Post.nl, Hermes en DHL. Mocht je het pakket afhalen in de winkel, krijg je de verzendkosten retour

  Verzendkosten:
  Nederland en Duitsland aankoop tm € 75,00: € 3,50 per bestelling (vanaf € 75,00 gratis verzending) EU aankoop tm € 100,00: € 9,00 per bestelling (vanaf € 100,00 gratis verzending) Rest van de wereld aankoop tm € 150,00: € 15,00 per bestelling (vanaf € 150,00 gratis verzending)

  Pakketten die niet afgeleverd kunnen worden:
  Als een pakket niet afgeleverd kan worden, ontvang je altijd een bericht en is Matou Byoux Webshop gerechtigd om de kosten in rekening te brengen voor de retourzending naar Matou Byoux Webshop.

 • Privacy & Beveiliging

  Kijk hiervoor op de pagina met ons Privacybeleid

 • Retourneren en Ruilen

  Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel. Als je een artikel wilt ruilen stuur ons dan een mail via info@matou-byoux.nl.
  Matou Byoux Webshop garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

  Zo retourneer je een artikel:

  Stuur het artikel in originele toestand met de bon naar:

  MATOU-BYOUX
  STADSGRAVENSTRAAT 38
  7511 ES ENSCHEDE
  (retourkosten zijn voor de koper)

  Geld terug

  Als je je artikelen hebt teruggestuurd, wordt het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen verrekend of teruggestort

  Ruilen of retourneren in de-winkel

  Je kunt je online aankopen ook ruilen in de winkel in Enschede, Nederland. Vergeet niet om je bon mee te nemen. Zorg ervoor dat de artikelen niet gedragen zijn en dat ze in oorspronkelijke staat zijn.

  Let op: Voor online aankopen die je retourneert in een winkel krijg je een tegoedbon. Deze is alleen geldig in de winkel. Een verkeerd geleverd artikel of een artikel met een fout moet je altijd terugsturen. Je betaalt dan geen retourkosten.

 • Veilig Bestellen

  Voor ons is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kun je ons helpen om jouw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

  • Geef je wachtwoord nooit aan iemand anders.
  • Verspreid geen URL's van pagina's die je bekijkt wanneer je je profiel hebt geactiveerd.
 • Betaling

  Je kunt in de webshop betalen met iDEAL, PayPal of Credit Card

 • Bestelling bekijken

  Je kunt ten alle tijden inloggen op je gebruikersaccount om de gegevens van je bestelling te bekijken. Lees ons Privacybeleid zodat je weet hoe we met jouw gegevens omgaan.

 • Accountgegevens bijwerken

  Je kunt ten alle tijden inloggen op je gebruikersaccount om je gegevens aan te passen. Lees ons Privacybeleid zodat je weet hoe we met jouw gegevens omgaan.